Разходка из Езерната градина

 

Разходка из "Езерната градина"
Новини
Видео
Радио репортажи
Публикации
Връзки
За контакти
Фото ГалерияПубликации / Самоук изобретател създаде генератор за производство на електричество от магнитното поле на Земята

Самоук изобретател създаде генератор за производство на електричество от магнитното поле на Земята
15.01.09 23:04

Автор:Емил Кацаров
Бай Мильо Пангаров „видял” машината при опитност извън тялото

Ексцентрик от пазарджишкото село Цар Асен твърди, че е изобретил двигател, който преобразува магнитното поле на планетата в електричество. Революционната машина би могла да реши енергийните проблеми на човечеството, убеден е авторът  на технологичната идея. Още по-необичаен е обаче  начинът, по който 63-годишният Мильо Пангаров „видял” устройството на  „електро-торсионния генератор”. Това се случило  при  спонтанно пътуване извън тялото, когато мъжът от село Цар Асен посетил други планети и измерения.

Мистик и изобретател

Необичайните мистични преживявания започнали в далечната 1992 година.  Тогава бъдещият изобретател Мильо Пангаров за първи път се отделил от тялото си и започнал да странства из Вселената: „ Когато за първи път ми се случи това, държах списание в ръката си. Изведнъж страниците изчезнаха, буквите останаха наредени като върху стъкло и  аз виждах стената отсреща през белите листове...”,  обяснява ексцентрикът от село Цар Асен и уточнява: „След това при полегнало положение, затворих очите, излязох на юг в простраството...Много интересно, едно като тръба и виждам как се движа, излизам на юг.... В края на вселената има някаква елипсовидна планета, все на нея стигам.... и от там тръгвам, обикалям... и пак обратно се връщам. Всичко е много интересно.”

От тогава строителният работник започнал своите необичайни пътешествия из паралелните светове. При всяко астрално пътуване, от дясната страна на Мильо Пангаров се появявало  ярко сияние. То го съпровождало в „тръбата” и  му давало  напътствия. Непознатото същество от светлина го пазело от злонамерени енергийни влияния. То му показало и холограмния образ на „електро-торсионния генератор”: „Това е гравитационен пръстен – като се задвижи по посока на часовниковата стрелка машината си стои слепена до земята и поглъща електричеството в пространството, то е много мощно.. Като се завърти обратно на часовниковата стрелка, се сблъсква със силата на магнитното поле на планетата и от тласъка - се издига /полита/ нагоре....” Според Мильо Пангаров именно на този принцип работят летателните апарати на напредналите извънземни цивилизации.

„Да пътуваш извън тялото си....”

63-годишният строителен работник е с основно образование, но използва терминология, достойна за  професор на физическите науки. Чешитът твърди, че не обича да чете книги, защото нищо ново не могат да му кажат. Всичко, което знае, го научил по време на странните си пътешествия в паралените светове. Напускането на физическото тяло се оказва приятно занимание: „Движението горе е много интересно, много е приятно. Като се движа горе виждам светлината като недобре узрял лимон, жълто-зелено такова, много приятно..”, увлекателно описва необичайните си  преживявания  Мильо Пангаров. От фаталния ден, когато  видял  физическото си тяло на няколко метра отдолу, вече нищо не било същото. Придобил странни способности. Започнали да го спохождат спонтанни  видения за  бъдещето и миналото на планетата, виждал енергийната структура на предметите на атомно ниво, дори се научил да  разпознава „сиянието” на магнитното поле на планетата.

Единственият път, когато Мильо Пангаров се уплашил до смърт, било при срещата му с Висшия разум: „Не е такъв, какъвто го описват... по-скоро прилича на гигантски тюкоазен кристал, който излъчва винено-червено сияние. Самият кристал е с приглушено-зелен цвят. Наистина е огромен, колкото четири слънчеви системи.”

Местният пророк

Звучи невероятно, но съселяните на 63-годишния мъж говорят за него с уважение. За тях той е странен, но в никакъв случай не е психично-болен човек. Продавачката в местния хоремак, баба Мария, обяснява, че това не е никак случайно: „Първо му се присмиваха. Мислеха, че си измисля. Но той предрече неща, които се случиха, и от тогава всички го уважават...” Какви събития от бъдешето е видял бай Мильо, така и не става ясно, но баба Мария е убедена в неговите паранормални способности. За разлика, от телевизионните звезди – гадатели и екстрасенси,  63-годишният строителен работник не печели пари на гърба на човешкото нещастие и глупост. Вероятно за това хората му вярват. Местният пророк не иска да помага, не се натрапва, а по-скоро,  като древен мъдрец, отвреме-навреме пуска по някоя мъдра сентенция в кръчмата, без да консумира алкохол.

Всъщност, ако заговорите  ексцентрикът от село Цар Асен, по нищо няма да предположите за странните му хобита. Той не говори на всеки за тях. А в редките случаи , когато го прави, не твърди, че е непременно на сто процента прав: „Това виждам, това казвам. Аз съм свободен човек. Не говоря за неща, които не съм видял...”

По своему Мильо Пангаров е ясновидец,  но не може като врачка „да предрича„ бъдещето. Твърди, че понякога пътува във времето и има видения. Само за тях можел да говори. Някои от прогнозите на бай Мильо са направо катастрофични. На въпрос на „168 часа” какво ще стане, ако те не се сбъднат, той кротко отговаря: „Това е просто моята гледна точка. Това ми се яви. Това споделям  с вас. Вселената е многоизмерна. Никоя прогноза за бъдещето не е стопроцентова....”

Видения от бъдещето

Мильо Пангаров твърди, че през 2009 година Бойко Борисов ще стане премиер, но  няма да може да управлява самостоятелно страната: „Бойко ще бъде начело на държавата, но много зор ще види. Ще му се наложи да се коалира с Атака и ВМРО. Тези две партии ще влязат в парламента...” Пророкът от село Цар Асен не обича да прави прогнози за политически събития: „Какво очаквате да стане с народ, който е управляван от своята тор”, реторично пита 63-годишният ексцентрик. Той не дава големи надежди за страната ни в близките години. Батакът бил голям и още дълго време щяло да има трусове в държавата.

През 2010 година светът щял да  бъде изправен пред глобална политическа криза. Тогава, според Мильо Пангаров, ще  избухнат няколко локални военни конфликта, които, ако не бъдат потушени в самото начало, ще доведат до световен сблъсък между  западните демокрации и арабския свят: „Може да се стигне и  до употреба на ядрено оръжие. Русия ще се намеси на страната на арабите...”, прогнозира пророкът от село Цар Асен.

Най-страшното за човечеството обаче  предстояло през 2012 година. Тогава планетата щяла да  бъде изправена пред опустошителен катаклизъм. Мильо Пангаров твърди, че информацията за това получил от светлинното същество, което го придружавало по време на пътуванията му извън тялото. Според ексцентрика от село Цар Асен ,  в началото на месец май 2012 година, около 9 часа сутринта, земните оси щели да се изместят... В резултат на това щели да се образуват огромни приливни вълни, които ще предизвикат невиждани опустошения: ” Земята ще се превърти обратно на въртенето си... От 95-та година наблюдавам едно тяло от юго-изток, пътува към нашата слънчева система, то е много голямо, покрива диска на слънцето, виждам го като светлинно тяло, учените ще го забележат в телескопите си през 2010 година, от него ще се получи енергиен удар като дойде в нашата слънчева система, то ще се отклони на север, поне така го виждам....”

Мильо Пангаров е категоричен, че човечеството ще оцелее, но след катастрофата ще е доста променено. Много от сегашните материални ценности щели да загубят притегателната си сила.

Пътешествия във времето

На няколко пъти ексецентирчният строителен работник се срещал и с исторически личности от миналото. Най-много го впечатлил хан Аспарух: „На три пъти се връщах във времето, за да го видя хубаво. Това е човек около 2 метра висок, около 140 килограма тежък, но не е пълен, а мускулест. Беше с черни дрехи, с черна дълга коса, с изпънати очи, продълговато лице, но е  жълто-бял... Тези хора вече ги няма по земята, нищо общо няма с днешните българи.”, категоричен е Мильо Пангаров.

При работа на строителен обект в село Старосел случайно видял и прословутия цар на траките - Ситалк.  Той бил дребен на ръст. Според ексцентрика от село Цар Асен край Старосел има неразкрита могила, която пази смайващи за археолозите тайни: „Отдолу има друга могила, още не е разкопана напълно от археолозите. Там вътре е работила някаква жрица, много интересна жена -  на около 35 години, правих с нея среща енергийно... и вътре, видях, че има три колони, жрицата беше в средата, от двете й страни имаше две много хилави същества, с дълга проскубана брада – те не са от расата човешка, това е било някога, от дясната страна срещу входа виждам – трябва да има някаква плоча с йероглифи, а зад нея – небесното око, огромно човешко око от черен камък...” Всичко това ще бъде открито в близките години от археолозите, убеден е Мильо Пангаров. Той прави важното уточнение, че никога при пътуванията си извън тялото не е водил разговор със съществата от другите измерения, само ги наблюдавал. По подобен начин му се явил и Айнщайн, но незнайно защо, след като го погледнал в очите, гениалният учен се разпаднал на пробясъци и изчезнал...

Магнитният перпетуум-мобиле /електро-торсионен генератор/

Най-важното откритие от необичайните паранормални преживявания,  които вече 16 години спохождат  строителния работник от село Цар Асен,  е... холограмен образ на гравитационен двигател. Той, според Мильо Пангаров, ще промени изцяло живота на човечеството. Към чертежите и макета на машината е проявил интерес английски изобретател, който се заинтригувал от необичайните идеи на 63-годишния българин. У нас учените са, меко казано, скептични: „Аз им обяснявам, че съществуват три вида магнитни /гравитационни/ полета, те не разбират за какво говоря...”, с тъга споделя бай Мильо. Колкото и невероятно да звучи, той е убеден, че вече е придобил способност да прониква със сетивата си в най-фините частици на материята. Умеел  „да вижда” ядрата на атомите. Косвено следствие от това е фактът, че се научил да разпознава енергийната структура на болестнотворните процеси в човешкото тяло: „Избягвам да се занимавам с това, много ме натоварва, но като дойдат хора за помощ, не отказвам... Освен СПИН, скоро ще се появи една  нова болест. Лъчението й много наподобява формата на прилеп...”

 Мильо Пангаров е убеден, че не светлината, а гравитационното/магнитно поле е силата на слънчевата енергия, защото то  определяло точното място на всяка планета спрямо слънцето. За електро-торсионния генератор казва следното: „Направата на електро-торсионния двигател е по модел на Земята: ако се обърнеш на север, планетата Земя спрямо слънцето се върти по посока на часовниковата стрелка, ако се обърнеш на юг, се върти обратно на часовниковата стрелка....  Тази машина може да произвежда електричество в неограничени количества, тъй като магнитното поле има неограничени възможности.  Това се случва, ако е настроена да работи на честотите на така наречения „първи вид  магнитно поле”. При втория вид магнитно поле, машината може да лети в пространството. При третия вид – може да се ползва като непознато за човечеството оръжие с много голям диапазон на поражение.... Машината е направена от 4 пръстена, които се монтират един в друг. В електро-торсионния генератор са монтирани над 280 специални по форма магнити /?!/  . Това е двигателят на бъдещето. Няма да го патентовам. Има много тайни за него, които няма да издам, защото знам, че не може да се направи от когото и да е. ..”, категоричен е изобретателят от село Цар Асен.

Не сме сами във Вселената

Бай Мильо твърди, че при пътуванията си извън тялото срещал много и най-различни извънземни същества. Някои от тях били добри, не правели пакост, но други идвали на Земята с лоши намерения: „Има сиви едни със изпънати очи, те са добри, не правят пакост. Но има други, пак сиви – от очите им излиза лъч. Те са свирепи. Има и едни малки, те са около метър и половина високи, очите им са кристално червени, отвънка кожата им е като на къртица – гъста, резидава на цвят, и те пътуват с полусферичните летателни апарати, имах среща с тях, дори и водех двубой с тях.... слагат някакви бели маски пред лицето, само очите им се виждат. Идват от запад.”

63-годишният строителен работник водил няколко тежки битки с чуждопланетните  натрапници. Научил се да ги унищожава с поглед – щом насочел взора си към тях /с мисълта да се махнат/, се получавал проблясък, и извънземните нашественици изчезвали в пламъци: „Нямам обяснение  какво се случва. Съществото от светлина, което ме придружава отдясно, ме посъветва да правя така. И от тогава като ги срещна, по този начин ги прогонвам...”

Следващият случай е толкова ексцентричен, че дори и най-надарените пациенти на психиатричните клиники трудно биха могли да го измислят...Мильо Пангалов разказа, че през 1997 година извънземни кораби, които се движели в друго измерение, се появили над София. Тогава съществото от светлина го извикало да ги прогони: „Имах случай, 97-година беше... над София се появиха летателни апарати. Един правоъгълен и квадратен имаше.... Подаде се сигнал, че идват с лошо и ги атакувах енергийно. Атакувах квадратния - по-малкия. Проблясъкът се получи. Но по-големият, правоъгалният,  остана. Появи се  някакъв човек с бели дрехи, около 2 метра и половина висок, с дълга коса, по нищо не можеш да го различиш от нас.... Като се приближаваше към мен,  имах чувството, че ще ме смачка.... След като атакувах повторно, той изпадна в ужас, изчезна, разпадна се на проблясъци...”

 

 

(Препечатано от вестник „168 часа, януари 2009 г.) 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1329