Разходка из Езерната градина

 
Публикации / Предсказанията на Слава Севрюкова, изречени преди 30 години:

Предсказанията на Слава Севрюкова, изречени преди 30 години:
08.01.10 18:28

Автор:Емил Кацаров
След 2009 г. България ще бъде управлявана от велик държавник, Пазете се от Турция


В България вече се е преродил древният библейски цар Давид. В първата половина на 21-ви век той ще стане министър-председател и ще поведе страната ни към възход. Това е прозрение на пророчицата Слава Севрюкова, изречено в началото на 80-те години. Ясновидката обаче уточнява, че преди това  България ще изживее тежка национална катастрофа – къс от живата й плът ще бъде откъснат и присъединен по мирен път към юго-източната й съседка. Едва тогава  българите ще се вдигнат като един и ще накажат самозабравилите се политици. Много от управлявалите страната ще влязат в затвора, разправата с националните предатели ще е жестока, но справедлива. Териториалната загуба ще се случи напълно неочаквано -  по времето, когато България е вече част от Европейския съюз. Нашите партньори от Брюксел  ще бъдат стъписани и няма да са в състояние да реагират адекватно.

Това предсказание виси като „дамоклиев меч” над страната ни вече близо 3 десетилетия.  Ясновидката Слава Севрюкова напуска този свят в началото на 90-те години. Тя споделя, че само от нас, българите, зависи дали ще позволим на страшното пророчество да се изпълни.

 

Виденията на Слава Севрюкова

„Софийската Ванга”, както наричат  Слава Севрюкова,  е почти неизвестна за широката публика. Обяснението е просто: тя не се занимава с „битово ясновидство” и не приема тълпи от почитатели в малката си къщичка в софийския кварталОвча купел. Дарбата на Слава Севрюкова  е  оценена високо  от  баба Ванга. Двете пророчици  поддържат приятелски отношения няколко десетилетия и общуват телепатично помежду си. Уменията на Слава Севрюкова са използвани широко  за целите на науката. С пророчицата  близо 3 десетилетия работи българският физик доцент Иво Лозенски. Двамата изумяват научните среди по света  с подробно описание на устройството на кристалната решетка на силицевия кристал. Това се случва 3 години преди американски учени да усъвършенстват т.нар. „тунелен електронен микроскоп” и  да опишат точно сторежа на кристалната решетка. Заключенията им съвпадат удивително  с казаното  от Слава Севрюкова. Пророчицата има рядката способност „да вижда” устройството на атомите.

Ясновидските способности на  Слава Севрюкова са използвани и от българските тайни служби при разкриването на терористичната група, организирала кървавите атентати  по време на Възродителния процес.

Името на Слава Севрюкова изплува след почти четвърт век забрава, благодарение на пловдивския писател Христо Нанев. Той се запознава с пророчицата в края на 80-те години. Неговата  поредица от автобиографични книги, посветени на „леля Слава”, разказват подробно и увлекателно за необичайния живот на тази малко позната българска пророчица. Пред „168 часа” Христо Нанев сподели, че е събрал спомените на над 200 свидетели, които са познавали и общували със Слава Севрюкова: „Тя виждаше сриването на комунизма много преди да се случи и - за това също са съхранени нейни предсказания в дневници на нейни близки, които имах шанса да прочета. Някои неща аз съм ги записал на касетофон, други от  нейни близки. Аз съм интервюирал над 200 души, които са били до нея и са си водили записки, документирани от онова време. Тя видя как комунизмът  ще се срути за кратко време без кръв. И тогава през 1970-та година тя дава едно уникално описание. Казва:..тази ужасна съветска страна дето затри милиони свои чеда в Сибир изведнъж ще рухне - тогава, когато начело, виждам, ще застане един мъж с белег на челото.”... В средата на 80-те години се появи Горбачов. Той имаше такъв белег.”, спомня си Христо Нанев

 

Предсказанията, които се сбъднаха

Досега нито едно от известните предсказания на  Слава Севрюкова не се е оказало погрешно. Ясновидката предрича с математическа точност края на комунистическата тоталитарна система. Нейни близки твърдят, че в края на 70-те години е „видяла” и кървавия атентат срещу кулите-близнаци в Ню Йорк – описала е  вдъхновителя на пъкленото дело, Осама бин Ладен; Във всеобщата  еуфория след падането на Берлинската стена, леля Слава изрича тежки думи за бъдещето на България: „Тогава, през 1990 година мислехме, че  след комунизма ни очаква  бърз просперитет и демокрация от западен тип. Колко сме се заблуждавали... Слава Севрюкова тогава ни предупреди, че идват тежки времена и преходът ще е дълъг и мъчителен...”, спомня си Христо Нанев, и уточнява: „Слава Севрюкова каза, че след промяната ще има срив.  Казваше, че една голяма част от страната ще се обезлюди, много ще я напуснат. Думите й бяха всеки ще се почувства като едно куче, което е отвързано от веригата, тоест хората ще станат непредсказуеми..

Малко известен факт е, че в навечерието на 10-ти ноември 1989 година Слава Севрюкова  е посетена от съпругата на Станко Тодоров – Соня Бакиш. Той е един от заговорниците, които подготвят преврата срещу Тодор Живков. „В началото на ноември при леля Слава отива Соня Бакиш.... Това става късно през нощта. Соня Бакиш пита пророчицата дали  има  облаци над главата на съпруга й, без да обясни какво се готви. Леля Слава й казва: „Виждам, заел се е с трудно дело, но няма страшно за живота му. Успешно ще бъде и за добро е, да продължи, да не се плаши. Да продължи, за добро е.””, разказва пред „168 часа” Христо Нанев. Той си припомня, че  доста преди срива на комунизма „леля Слава” била посетена от руски учени-изследователи. Тя изумява гостите си с твърдение, което се оказва  дълбоко пазена държавна тайна в Съветския съюз:  Когато през 1961 година се изстрелва Гагарин,  при нея идват няколко професори и един академик, за да я разпитват за бъдещето на съветската космонавтика. Слава  контактуваше директно с тях, на руски език, тъй като мъжът й бе руски белогвардеец и тя владееше добре този  език, нямаше нужда от преводач, а това даваше възможност за много дискретни и директни контакти. Тогава на тази среща тя удивена казва: „Ама вие изстреляхте Гагарин, но той не ви е първият космонавт”. Те мълчат. Тя казва „Виждам преди него поне десет сте изстреляли. Ама защо не ги оповестихте?” И тогава един от тях казва: „Да, товарищ Севрюкова, но для етого не говорить”.

Пет години след смъртта на Слава Севрюкова, Христо Нанев случайно  попада на публикация в италианското списание „Кориере дела сера”, в която била представена подробна информация за съветските космически катастрофи: „Беше през 1995 или 96 година.... Бях изумен от написаното. Авторът на статията твърдеше, че десет космонавти преди Гагарин са загинали и изброяваше имената им. 11-тият космонавт, Пьотр Илюшин, го изстрелват успешно в космоса, един месец преди Гагарин. Илюшин прави обиколка на света, но по погрешка не успява да се приземи в Съветския съюз, а пада в Китай. Там  го арестуват като съветски шпионин и затова не се дава гласност за първия успешен полет на човек в открития косвос. И след един месец изстрелват Гагарин. Така че, Гагарин е 12-тият космонавт от всички изстреляни. Това беше удивително като информация, защото съвпадаше с казаното четвърт век преди това от Слава Севрюкова.

Ясновидката, която получава титлата „професор” в няколко престижни световни университета заради умението си „да вижда” структурата на атома, се оказва, че е била често посещавана от  съветски специалисти в сферата на космонавтиката. Христо Нанев не изключва възможността до услугите на Слава Севрюкова да е прибягвало и могъщото КГБ, но е категоричен, че българската пророчица не е навредила на никого: „С нея работеха най-вече руснаците. Аз нямам информация дали е имала връзки с КГБ, но по онова време съветските тайни служби контролираха всичко. Със сигурност обаче мога да кажа,че  Слава Сиврюкова беше много дискретна, много фин човек, за да си позволи да топи някого. Никога не го е правила, но властимащите са я ползвали. Ползвали са я предимно в космическите полети, при аварии на космически кораби. Например,  след изстрелването на тримата космонавти - Комаров, Волков и Пацаев, се случва нещастен инцидент.  След приземяването на капсулата им, тримата са открити мъртви. Били задушени. Тогава при „леля Слава” идват съветски „другари”, за се допитат до нея каква е причината за  неуспешното приземяване.  И тогава  тя им казва, че вижда как корабът бил разхерметизиран от мощен лазeрен лъч, задействан от територията на САЩ. Това се случва във времето на Студената война. Но тази информация никога не е официално огласена по разбираеми причини..., уточнява Христо Нанев. Официалната версия за неуспешното приземяване на Комаров, Волков и Пацаев е  разхерметизиране на  въздушния филтър.

 

Какво ни очаква след 2009 година

Слава Севрюкова рядко назовава с точност времето, когато  нейните предсказания ще се сбъднат. Но част от тях са вече факт. Добрата новина за всички българи е, че  в близките  няколко десетилетия родината ни ще преживее истински разцвет. Страната ни ще бъде уважавана, ще бъде гордо да се наричаш „българин”.  Преди това обаче ще изпием горчилката до дъно. Според Слава Севрюкова, едва в началото на 21-ви век България ще се оттърси от тежката си карма, която я преследва  вече близо хилядолетие.  Кармичната ни обремененост като народ започва още със създаването на Аспаруховата държава, но се задълбочава след жестоките гонения срещу богомилите през 13-ти век. Падането ни под турско робство е изкупление на греховете ни. България обаче няма никога да изчезне, за разлика от много други нации, които няма да издържат  изпитанията през новото  хилядолетие.

Национална катастрофа в началото на 21-ви век?!

С Христо Нанев се срещаме в пловдивско кафене. Когато идва време да поговорим за едно от най-страшните предсказания на „леля Слава”, чашата на писателя се обръща и топлото кафе залива покривката на масата: „Явно трябва много да внимавам какво казвам. Слава Севрюкова не обичаше някой да преиначава думите й. Тя знаеше, че  че е опасно да се говори за бъдещето, но същевременно беше убедена, че ако българите се осъзнаят, имат шанс да променят предначертаните събития”, казва Христо Нанев, докато вдига полупразната чаша с кафе. Достигаме до най-мъчителната част от разговора ни за пророчествата на Слава Севрюкова – анексирането на български територии от държава,  с която граничим на юго-изток. „Едно от най-страшните пророчества на Слава Севрюкова е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години .... то гласи, че ще се направи опит части от Североизточна България и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-ви век. „Леля Слава” беше категорична, че  тези в Североизточна България няма да успеят, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казваше буквално следното:Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка”. Слава Севрюкова  дори не казваше Турция, то е ясно.”, споделя пред „168 часа” изследователят Христо Нанев. По думите му, пророчицата не е дала точен времеви отрязък, когато тези катастрофални събития ще станат факт, но била категорична, че това ще се случи, когато България е вече  пълноправен  член на Европейския съюз: „Тука е много интересно това нейно предсказание, че тя казва когато ние влезем в Европа, тогава ще стане това отцепване, и Европа ще гледа с почуда, и няма да знае как да реагира. Толкова мирно и кротко ще стане всичко това. И тогава, казва,  сърбите ще ни протегнат първи ръка. Значи,  има логика, защото сърбите изживяха някакви подобни процеси.”, коментира Христо Нанев. Той уточнява, че предсказанията са направени преди 30 години, когато преспективата пред европейското членство на България е изглеждала немислима.  Пловдивският изследовател допълва: „Тя не казваше кога, но беше категорична ,че упадъкът на държавата ни ще продължава до това злощастно събитие. Казваше, че след 1990 година мнозина ще се изредят да ни  управляват, много гръмки обещания ще дават, но в крайна сметка нищо няма да успеят да направят. И едва,, когато се отцепи част от  страната ни, казваше леля Слава -  виждам как българският народ ще се вдигне като един”, тоест ще се мобилизира. И едва тогава ще бъдат осъдени тези властници, които години наред пилееха силите на народа, на държавата...”, припомня си за страшното предсказание Христо Нанев. Вероятно, без да си даваме ясно сметка, този пъклен план за обезбългаряването на югоизточната част на страната е  задействан още през 90-те години. Скандалите с братя Юзеирови и тяхната мюсюлманска партия сякаш допълват апокалиптичната картина на близкото бъдеще.

Слава Севрюкова обаче е категорична за едно: ще има възмездие за продажните политици, и то ще е страшно. Затворите ще бъдат препълнени  с народоотсъпниците и предателите, които доскоро са ни управлявали, а българите като един ще се вдигнат да бранят страната си. Едва тогава ще настъпи истинското „събуждане” и оттласкване от дъното.

Възходът на българската държава през третото хилядолетие

Апокалиптичното пророчество на „леля Слава”  е допълнено от  предсказанието, че „след като се сменят 14 правителства от началото на промяната”, начело на страната ще застане  велик държавник, който ще я поведе към възход. Този бъдещ политик е вече роден и живее сред нас. В началото на 80-те години е бил 7-годишно дете. За него Слава Севрюкова казва, че е „духът на превъплътения Давид”.  След 2017-18 година в държавното управление ще влезе жена. Която ще „измие срама на мъжете, които не са постъпвали мъжки”. Христо Нанев допълва: „И тогава също ще има подем в страната. Тази жена  ще мобилизира силите и ресурсите  на цялата нация. Когато леля Слава е питана кога  това ще се случи, тя  е казвала: „...някъде след 2017-18 година”..”

Пророчицата съветва всички българи в чужбина да се приберат в страната до 2028-2034 година. Тогава планетата ще бъде подложена на невиждани катаклизми. Много държави ще изчезнат, но България ще остане. Слава Севрюкова „вижда” промени в земната кора и природни бедствия. Успокояващото е, че страната ни ще бъде сравнително слабо засегната от тях. Ясновидката обаче е категорична: „Кажете на близките си, които са в чужбина, да се приберат до 2028 година. След това, и да искат,  ще е много трудно да се върнат, а и ние няма да сме в състояние да ги приемем...”

През 21-ви век България ще достигне невиждан духовен разцвет. Страната ни ще бъде прославена от блестящи умове и учени, които ще дадат на човечеството  гениални прозрения. Със спокойствието и красотата си, държавата ни много ще наподобява  Швейцария, но никога няма да се превърне в  „икономически тигър”.

 

 

Бойко не е прероденият Давид

Интервю, Христо Нанев, писател

- Коя е Слава Севрюкова?

-Слава Севрюкова -  нея я наричаха „Софийската Ванга”, тя е  една пророчица на много високо ниво. Родена е през 1902 година в Нова Загора, почина през 1991 година в София. Леля Слава не беше знаменитост приживе, защото отбягваше да гледа масово, не одобряваше  битовото ясновидство. Беше изключително скромна. Тя казваше „Аз съм Слава на която не е отредена слава. В този живот за мене ще се чуе след смъртта ми, едва след смъртта ми”. Леля Слава работеше в областта на ядрената физика, направи своите открития, за които получи впечатляващи дипломи. В някои от тях я наричаха „почетен професор”.

-Кой  въведе Слава Севрюкова  в научните изследвания?

- Доц. Иво Лозенски. Той работи 28 години с нея. Той я ползваше като свръхмощен микроскоп, за да прониква в микрокосмоса за изследване на  непознатите съставки на атомното ядро и навътре, навътре, навътре, до степен, до която не може да стигне микроскопа. Тези свои трудове, те ги публикуваха в една книга „Психотронен модел на микрокосмоса”, която излезе в годината на смъртта на леля Слава. Тя не можа да види тази книга, но описа корицата й как ще изглежда. Там излязоха тези неща.

-А каква част от тези нейни видения са доказано истинни?

- Най-фрапиращото доказателство е една съвместна публикация на Слава Севрюкова и доц. Лозенски в американското списание „Пси рисърч” за устройството на кристалната решетка на силицевия кристал. То е публикувано в Щатите. След три години американски учени усъвършенстват т.нар. „тунелен електронен микроскоп” и откриват устройството на кристалната решетка, при което има удивително съвпадение с описаното от Слава Севрюкова и тогава я титуловат „професор”, неофициално. Тя вкарва в изумление учените в областта на ядрената физика...

-Доколкото знам от Вашите книги Слава Севрюкова се е познавала с леля Ванга.

-Да, те се познават. Ванга я цени и казва, че тя е на много високо ниво. Двете ясновидки имат една една много интересна среща. Контактували са дълго време от разстояние, те си имат свои канали. Ванга е била респектирана от възможностите на Слава Севрюкова и при срещата им казва буквано:  „Много ми е дадено, сестра Слава.. Много ми е дадено, но на тебе е дадено три пъти повече”. Ванга даже се чуди защо леля Слава  не гледа, а истината е, че тя  просто бяга от популярността.

Слава Севрюкова беше убедена в съществуването на преражданията. Тя си виждаше предходните животи, виждаше и някои от бъдещите съществувания. В серия от предходни съществувания, тя е била с ясновидски способности. Характерното при нея е, че е родена с дарба. Това я прави велико изключение от всички останали хора с ясновидски способности, тъй като при повечето се проявяват след клинична смърт.

Леля Слава твърдеше , че в предишен живот е била руска графиня в Санкт Петербург, с много големи ясновидски способности, с три деца, на които не им е обръщала внимание, отдадена на дарбата си. При нея са идвали световни знаменитости, какъвто е бил Пушкин. И тя предказва на Пушкин, че трябва да се пази от бял човек на бял кон. Казала му „ако ти избегнеш тази среща, ще живееш над 70 години, но ако се сблъскаш с него, това ще бъде фатално за живота ти”.

Убиецът на Пушкин, Дантес,   е албинос - с бял мундир и единствен от целия ескадрон язди бял кон. Повече от очевидни съпоставки. При това Дантес задирва жена му и Пушкин отива на фронтален сблъсък с него - при дуел, който му коства живота.

Аз си направих труда да издиря дали наистина по времето на Пушкин в Санкт Петербург е живяла графиня с ясновидски способности. Оказа се, че е имало такава – казва се Александра Киргхоф. Даже е запазен неин  портрет. При нея действително  са ходили Пушкин и  Гогол. Леля Слава  няма откъде да го знае. Тя беше с четвърто отделение, не можеше да ги нагажда тия работи.

- В книгите си цитирате нейно пророчество за  възхода, който очаква страната ни в първата половина на 21-ви век....

- Има две хубави предсказания за бъдещето на страната. Едното от тях е, че духът на превъплътения Давид вече се е явил в България. Това пророчество е изречено в началото на  80-те години. Думите на леля Слава буквално са:  „...виждам го като момченце на осем-десет години и той ще играе много важна роля в управлението на страната”. Когато съм правил промоция на книгите си, са  ме питали дали това е Бойко Борисов. Аз, като изчислявам времето, ако тя не бърка някъде в годините, сега би трябвало прероденият Давид да е 30-40 годишен, а Бойко е прехвърлил  50-те. Тази силна фигура на мъж, за която тя говори, ще изиграе важна обединяваща роля ... За съжаление, леля Слава  вижда появата на този велик държавник  малко след отцепването на юго-източната част на страната. А може и да бъркаме във времето. Трудно е да се каже. Другото предсказание е, че по някое време начело на държавата ще застане жена, Слава Севрюкова  не уточнява дали въпросната дама ще е министър-председател. И тогава също ще има подем в страната и тази силна жена  ще мобилизира творческата енергия на страната. Когато са питали леля Слава,  кога това ще се случи, тя отговаряла: „Някъде след 2016-17 година...”  Когато дойде Бойко на власт,  някои почнаха да ме питат дали  Бойко Борисов не е прероденият дух на Давид, защото сега има и женско съответствие –Цецка Цачева е  председател на Народното събрание, тя  също по някакъв начин управлява...Не знам кое какво е, но до момента няма нито един осъден. Това  са много съдбовни събития и трябва да се внимава. Леля Слава  е казала: „Не искам нито дума от онова, което съм казала да се променя”.

 
(Препечатано от вестник „168 часа, януари  2010 г.)

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
31.
16.11.16
00:39
България наистина обезлюдява и населението ще се подмени с друго - не българско. Но явно това трябва да стане , защото българското племе се озлоби и вместо да е единно, то е разединено по много признаци . А както знаем сноп пръчки се чупи трудно , за разлика от всяка една поотделно.
30. Стефан Караджа
31.01.16
10:38
Да мили приятели, но имаше време когата всичките тия и Турция и Гърция и НАТО се съобразяваха с НРБългария, защото имахме супер армия БНА , а аз съм частичка от нея и зная какво говоря. Дай Боже да му дойде умът на българина и да си опазим прекрасната родина....
29. павлина
09.07.15
16:34
Боже ,какъв смях за Бойко....той няма грам духовност....разбира се че не е той
28. 123
20.03.15
20:46
Дано да е истина всичко
27. кристина
25.01.15
18:39
Дай Боже,е права за възхода на България!!!!!!
26. stanisla.v@abv.bg
05.01.15
18:55
Dano da se zapazim kato naciq!
kato se zamislqm,mn balgari se asimiliraha v dr. kulturi!
25. dani
12.12.14
22:21
mnogo hybava statiq.dai boje da dojiveem tozi prekrasen vazhod za balgariq.
24. ваня
08.08.14
15:09
българи,братя българи дано има възмездие за тези които се опитват да ни"оправят положението"и да ни"помогнат"в тези трудни времена на криза....криза ли....бог забавя,но...не забравя.
23. ВЕЩ В НЕЩАТА
24.07.14
12:13
СЛАВА СЕВРЮКОВА Е ДОСТИГНАЛА ПОСЛЕДНОТО НИВО НА ИНТЕЛЕКТ Т.Е РАЗУМА.КОГАТО СТИГНЕШ ТОЗИ ЕТАП,А ТОЙ Е ПРЕДПОСЛЕДНИЯ ТОГАВА МОЗЪКЪТ ТИ Е НАСТРОЕН КЪМ ИСТИНСКИЯ БОГ ИЛИ КЪМ ВСЕЛЕНАТА.СЛАВА ОБЯСНЯВА АТОМА,ЗАЩОТО ДО ТОВА НИВО СЕ ПРЕМИНАВА ПРЕЗ ПЪЛЕН КАТАРЗИС НА ОРГАНИЗМА ,ВСИЧКИ НИВА СЕ ПРОМЕНЯТ И В ТОЗИ ПРОЦЕС КЛЕТКАТА СЕ ИЗЧИСТВА И ЗАПОЧВА ДА РАБОТИ НА ВСЕЛЕНСКИ РЕЖИМ И ПО ТОЗИ НАЧИН ТЯ ПРИДОБИВА ИНФОРМАЦИЯТА.НО ТОВА СТАВА АКО СИ ПОВИКАН ЗА МИСИЯ,ЗАЩОТО ТВОИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ПОЗВОЛЯВАТ ТОВА ЗНАНИЕ И ЧЕ ТО ЩЕ БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНО САМО ЗА НАПРЕДЪКА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.НЕ ЗА СОБСТВЕНА ИЗГОДА.САМО ХОРА ПОВИКАНИ МОГАТ ТОВА,ОРГАНИЗМЪТ И ПСИХИКАТА ИМ Е ПОДГОТВЕНА ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА ТОВА.НЕ ПРАВЕТЕ ОПИТИ ТОВА Е ОПАСНО!!!!!!!!
22. Давид
24.11.13
23:34
Аз съм Давид !!!!!!!!
21. alzira
24.11.13
01:36
до Лили . Абе момиче относно преродения Давид , наистина ли Николай Младенов ,този крадец и престъпник , (като всички други политици )ти прилича на библейския Давид?
20. БОБИ
31.05.13
22:25
ХОРА ЗАЩО НЕ СЕ СЪБУДИТЕ НАЙ - НАКРАЯ ОТ ТОЗИ 24 ГОДИШЕН КОШМАР. АКО БЪЛГАРИТЕ СЕ ОБЕДИНИМ ЩЕ СТАНЕМ ТОЛКОВА СИЛНИ, ЧЕ НИКОЙ ПОЛИТИК НЯМА ДА ПОСМЕЕ ДА СЕ ГАВРИ С БЪЛГАРИЯ. В НАС Е СИЛАТА ДА ПРОМЕНИМ БЪЛГАРИЯ. НЕКА ВСИЧКИ ДА ДЕЙСТВАМЕ КАТО ЕДИН И ДА ИЗМЕТЕМ ОТ ВЛАСТА ТЕЗИ НАРОДОПРЕДАТЕЛИ КОИТО С ГОДИНИ МАЧКАХА И УНИЩОЖАВАХА БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРИТЕ СМЕ МНОГО ТЪРПЕЛИВ НОРОД И ЗА ТОВА СТРАДАМЕ ГОДИНИ НАРЕД. НЕКА САМИ ДА НАПРАВИМ ТАКА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ СИЛНА И СТАБИЛНА ДЪРЖАВА. ДО 2015 ГОДИНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТРЪГНЕ НАГОРЕ И ВСИЧКО ТОВА ЩЕ ГО ПОСТИГНЕМ ЗАЕДНО КАТО ЕДИН НАРОД.
19. единствения
11.03.12
20:10
Скоро,много скоро ще стане това,което е неизбежно.Всичко писано ще се случи.Време е да ставате от "сън".Утрото настъпи.Но ще има кръв....ще има!Никога не се е разминавало,без да се пролее кръв.Жалко е,че много не "оцеляха",и гробовете им ще останат скрити.Още много ще "загинат" и тогава на тези "Другите" ще им се знаят гробовете,те ще са тези"истинските"които знаят за какво са умрели.Много е лошо,когато "режеш"плът от жив човек.Но човек се учи от грешките си,не от грешките на другите.Пригответе се!Това,което преживяхме до тук беше едва "пролетта".Другите сезони ще минат бързо.И когато дойде истинската "пролет",тогава ще разберем,защо сме били и защо ще бъдем българи."Силата не е в численото превъзходство,а в силата е духа"
18. единствения
11.03.12
20:03
Скоро,много скоро ще стане това,което е неизбежно.Всичко писано ще се случи.Време е да ставате от "сън".Утрото настъпи.Но ще има кръв....ще има!Никога не се е разминавало,без да се пролее кръв.Жалко е,че много не "оцеляха",и гробовете им ще останат скрити.Още много ще "загинат" и тогава на тези "Другите" ще им се знаят гробовете,те ще са тези"истинските"които знаят за какво са умрели.Много е лошо,когато "режеш"плът от жив човек.Но човек се учи от грешките си,не от грешките на другите.Пригответе се!Това,което преживяхме до тук беше едва "пролетта".Другите сезони ще минат бързо.И когато дойде истинската "пролет",тогава ще разберем,защо сме били и защо ще бъдем българи."Силата не е в численото превъзходство,силата е духа"
17. Мари-Анна
22.01.12
04:06
Можем да променим "видяното"от ПОСВЕТЕНАТА леля Слава ИМАМЕ СВОБОДНА ВОЛЯ!!! Нетрябва да допускаме да късат къс по къс от Благословената ни земя Българска,а да СМЕ ЕДИННИ в ОТПОРА СИ срещу НЕРОДОЛЮБИВИТЕ си управници!!! БЪДЕЩЕТО ни зависи единствено от нас самите!От нашите мисли и действиия за Благоденствието и Благополучието на Благословената ни Родина БЪЛГАРИЯ!!!
16. Любо
08.10.11
20:48
А защо мислите,че евро съюза ще гледа безучастно случващото се в България.Те си гледат техните интереси и България за тях едно парче земя,което винаги са гледали да унищожат.За тях България е била сила,тогава когато ги е тъпкала.За това и армията ни съсипаха и вече няма БА.Запомнете!Ние нямаме работа в този сатанински съюз.Нашият път е на изток с Русия,Китай и Индия.Тогава ще бъдем сила сега сме нищо.Държава без армия е голо дупе.Затова няма да можем да окажем съпротива при отнемането на територията ни.А НАТО не ги интересува въобще за нас.Те просто гледат да не сме в съюз с Русия.Те са въздух под налягане.Ще си проличи много скоро.И учете славянски езици а не английски.Той е колонизаторски и рано или късно ще изчезне от лицето на земята,заедно с говорещите го.В Библията пише - Тази която създаде държавите,тя ще ги унищожи.Кой е създал най много държави в света - България.И пишете на български с български букви.
15. един мангал
16.09.11
08:20
Време е ние, българските граждани да се обединим срещу ИСЛЯМА, а не да се делим на етноси и да се караме помежду си.
Време е да се събудите и да видите истинската заплаха надвиснала над родината ни.
14. astro
27.07.11
14:48
Само с мислене, мислене, мислене,и тогава действие може да се избавим, както в индивидуален така и в национален мащаб. http://sites.google.com/site/slavasevrukova/
13. Любомиров
27.07.11
11:40
Мислете, мислете, само то може да бъде за спасението както в индивидуален, така и за национален поглед. http://sites.google.com/site/slavasevrukova/
12. вили-37г
29.06.11
14:57
Всеки казва дано,час по-скоро да дойдат тези времена...ай ,само чакаме нещо само да дойде и да падне от небето.Четете правилно,ние сами трябва да си помогнем и да се орагнизираме по някакъв начин,за да премахвем политиците-крадци и да дадем шанс на нобор-70...нататък. Именно това поколение,необременено и по-малко живяло през кумунизма, ще успее да обърне нещата. Не е нужно да чакаме, а да действаме. При толкова електроника,ефирно пространство ние бездействаме и се самосъжаляваме. Време е да се събудим от хилядолетния сън/кошмар/.Който е с мен,да направим промените-свържете се vili_b@abv.bg
11. карузо
26.06.11
12:14
българино, какво чакаш още не позволявай да ти отнемат къс от родината ако трябва умри но я защити от турски и американски посегателства
10. Izbraniyat
28.05.11
18:17
Убеден съм, че ние и само ние които сме останали в Родината си с нашето единство ще успеем да спасим страната си от наложеният й погром от чужди и най-веяе от свой. Предсказанията могат само да са ни в полза.
9. Iasnovidstvo
24.05.11
05:55
И от мен нещо
http://smotri.com/video/view/?id=v1217058e7d9
8. Лили
18.04.11
12:23
И аз вярвам в това,не виждате ли,че турция постоянно се меси,дано да не стане.Относно прероденият Давид,описанието на ви ли прилича на Ники Маденов п.1972 год.
7. Eva
14.04.11
23:39
Vjarvam absoljutno vav vsicko
6. Миткалото
10.03.11
16:41
Драги господа,когато пишите и тълкувате всичко това не е било лошо да се разровите и да разберете за какво се говори и за кое време се отнася.Северна Добруджа е дадена на Румъния до 1990 година като кръвнина за участието на Румъния във войната срещу турците.Беломорска Тракия остава автономна до 1985 година което означава ,че трябва да се върне на България.От турска страна до 1985 год.не се правеха нито пътища нито строежи.И драги господа ако мислите ,че Тодор Живков е глупак и ще вземе да покръсти турците за да си създаде вътрешни и външни врагове и то когато граничим с Турция;историята ще покаже,че всичко това се извършва под натиска на САЩ най-големият агресор и терорист.А всичко е много просто - Турция направи десант през 1974 г.в Кипър и след покръстването тя ще си запази беломорска Тракия а САЩ равна теретория в Кипър за база и така сега Кипър не е разделен на две а на три части.Дори ако си спомняте когато беще голямата екскурзия от задното стъкло на автобуса посланикът на САЩ Полански показа среден пръст но няма лошо след като се знае,че гена на американците е от хора които са избягали от закона;убийци,крадци,мошеници и хора които казват сега да имам пари а след мен ако ще и потоп да има.Жалко защо правителството не отправи протестна нота до американското посолство.Второто кога социалистическият строй ще падне ами ако имаше кадърни хора още през 1980 година Тодор Живков щеше да го предаде но нямаше защото такива набедени репресирани като Лилов и Локанов нищо не свършиха само дето си поживяха единият във Англия а другият във Италия.Господа ако бяхте чели всички брощурки които излизаха от името на първия сами щяхте да разберете,че екипът или съветниците които ги пишеха вървяха 10 години напред.Примерно от 1976 г.;създаване на задруги,кооперации със странична дейност,56 постановление за земята под аренда,животновъдство-тркатори частни за да работят,5 постановление всичко за плавен преход към частно.(тук мога да добавя, аз очаквах,че след 1980 г,строят ще направи завой към частна собственост за разлика от годините на РМС който предвиждаха в градовете след 1980 г.да няма частна собственост а да настъпи комунизмът.)а той продължи чак до 1989 год.България ще пребъди но чити и тълкувай библията в бъдещето,в края тя последна ще влезе в войната то за пръв и най верен път към най силната държава по това време Русия -защото православната вяра право мисли и дума - вярата в която едното око е устремено в новото и бъдещето а другото в настоящето.Католицизма обслужва само богатите и интереса им към богаство,американците са сатаната която проповядва само зло;ако ти извадят едното око ти им извади и двете.Понякога трябва да се отварят очите на хората примерно след 1944 г.за женски преврати,военни и т. н.
5. silvi_sm
15.02.11
19:57
i az vqrvam v tova,day boje da stane po skoro
4. ramiito@abv.bg
03.02.11
11:59
dano stane cas po skoro na6ata blgaria dase opravi i da idva tozi momak DAVID
3. Misho
03.01.11
18:04
Всичко това е истина и ще се случи.
2. inranxan
24.09.10
00:53
mxai se ot belgia ... tam njma da ima oceleli...sled 2039g.
http://www.ivanstamenov.com/category/duhovnoto/prorovhestva/
1. zdraveite
13.08.10
10:28
nz az viarvam v tezi neshta az sam na dvaiset godini no biax na osem godinki kogato chux baba mi da govori za tezi neshta s neinite priatelki spomniam si go kato san igraexx si na selo na dvora kogao chux kak baba mi i neinite priatelki kak se kumat i maiat za nas malkite kakav jivot shte jivem i kolko shte stradame sega jiveia v chujbina belgia tuk ima mnogo nashi sagrajdani koito seki pat kogato gi popiash kakvi sa kazvat ni e sme balgarki turci zaradi tiax vseki edin chujdenec s koito se zapoznaia vednaga me pita dali znam turski ezik.chesno kazano az viarvam v tezi neshta i se nadiavam tazi razdiala da nastapi kolkoto se moje po barzo
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1307