Разходка из Езерната градина

 

Разходка из "Езерната градина"
Новини
Видео
Радио репортажи
Публикации
Връзки
За контакти
Фото Галерия



Новини / необичайно

25 Октомври 07, 18:46 / Автор: пътник
По жицата
Телефонната скатология - новото еротично хоби на богатите и добре образовани дами на средна възраст

Все повече жени на средна възраст у нас практикуват така наречената „телефонна скатология". Това твърди пловдивският сексолог д-р Стефан Попов. Той уточнява, че дамите, които обичат да говорят вулгарно за сексуалните си фантазии с напълно непознати партньори, обикновено са семейни и добре образовани. Те подбират жертвите си в интернет-чатовете , като предпочитат за партньори младежи , които са с 10-15 години по-млади от тях.

 Д-р Стефан Попов уточнява, че според диагностичната класификация на Американската психиатрична асоциация, „телефонната скатология" е психично отклонение, причислено към групата на така наречените „сексуални парафилии" . При това състояние, индивидът изпитва върховно сексуално удоволствие от говоренето на мръсни думи по телефона с анонимен еротичен партньор.

 Честото ходене с джи-ес-ем в тоалетната е сигурен признак, че колежката ви практикува скатология с напълно непознат мъж. Обикновено дамите се възбуждат, когато от отсрещната страна ги псуват вулгарно и им описват детайлно какво ще направят с тях.

 Телефонната скатология е на границата на психичното заболяване, но не винаги е въпрос на патология. Понякога тийнейджъри изпитват сексуална възбуда като псуват с часове диспечерките на „Бърза помощ".

 В наши дни телефонната слушалка все по-често е заменяна от чат-програмата „Скайп", която позволява безплатен разговор по микрофон с хора от целия свят.В късните часове на денонощието иначе порядъчни 35-годишни семейни бизнес-дами тръгват на виртуален лов за млада мъжка плът , с надеждата някой да им говори вулгарно, докато се самозадоволяват.

 Практикуването на виртуална скатология има и позитивни страни. След като я напсуват хубаво и се възбуди до небесата , изнервената иначе домакиня е вече спокойна и не се заяжда за глупости с половинката си.

 

 

 

 

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1247