Разходка из Езерната градина

 
Новини / общество

26 Октомври 07, 18:11 / Автор: пътник
Местни избори 2007 - как гласуват овцете
Вече седмица Петър Захариев от пловдивското село Точиларци храни овцете си с кафе, за да събуди тяхната гражданска съвест. Ексцентричният животновъд се надява също след края на изборния ден да почерпи съселяните си с натурално капучино.

60-годишният Петър Захариев е сигурен, че овцете му няма да продадат гласовете си, тъй като вече са изпили няколко кофи нес кафе и гражданската им съвест е достатъчно будна.  Бюлетините в яслите са специално подбрани, за да повишат избирателната активност.

Местните избори в обора на Петър Захариев обещават оспорвана надпревара. За кметската ясла с висококалорична  люцерна  се борят двама кандидати – седем-месечният коч Любо и транс-сексуалната овца Анатоли.

Политическият маркетинг включва пълното полово изтощение на кандидат-кметовете. В предизборната кампания те  трябваше героично да се качат на всеки един от своите избиратели, за  да  покажат на дело управленските си уменията.

Най-големи шансове да влязат в местния парламент имат общинските съветници от групата на „големите вимета”. Овцете секс-бомби  обещават просперитет и натурално капучино на избирателите си.

Според последните данни от екзит-пола, избирателната активност ще е около 95%. Няма да гласуват само преялите със сено овце.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1273