Разходка из Езерната градина

 

Разходка из "Езерната градина"
Новини
Видео
Радио репортажи
Публикации
Връзки
За контакти
Фото ГалерияНовини / общество

31 Октомври 07, 14:12 / Автор: пътник
Защо умря любовта в овощните градини
Годините на прехода убиха желанието на българина да прави извънбрачна любов в крайградските овощни градини и храсти. Това твърди пловдивският сексолог д-р Златко Илиев. Социално-икономическите катаклизми направиха жените по-достъпни и лесни за сексуални контакти, но превърнаха мъжете в суровинен придатък на нежния пол.

Публична тайна е, че мнозина пловдивчани са заченати на тепетата. Култови места за практикуване на любов на открито са градските хълмове като  Бунарджика и Джендем тепе. Там и днес могат да се видят археологически находки на използвани  преди десетки години презервативи от съветски каучук.

 Днес, обаче,  е невъзможно да видите бясното  клатене на   москвич, маскиран умело в крайпътните храсти.  Изчезнаха и  родопските одеала, постелени набързо  сред овощките на  ТКЗ-то. Къде сте вие, смели комбайнери ? -  биха се запитали някогашните комсомолки и дружинни ръководителки...

Ако допреди 17 години българите масово правеха кърска любов в работно време и използваха за тази цел семейния соц-автомобил, днес все повече привърженици на извънбрачния секс търсят утеха в евтините крайградски мотели.

Къде отиде романтиката – се питат мнозина ветерани от любовния фронт по времето на социализма. Според д-р Златко Илиев, причина за масовия отлив от кърската любов е повишеният жизнен стандарт и разглезването на жените. Те, според сексколога, са станали далеч по-лесни отпреди, а консуматорската им нагласа убила поезията. Обяснението за този факт се крие в класовото разделение на обществото.

Богатите бизнес-дами правят секс заради тръпката, но не приемат  спартанските  условия  на автомобилното купе в крайградските паркове.

Богатите мъже търсят поезията, но в 80% от случаите, по-младите им партньорки са готови да приемат семенната им течност върху лицето си , само ако могат след това да измият зъбите си в 5-звезден хотел.

В останалите случаи:  трябва да си много влюбен и луд, за да опънеш гаджето си на автобусната спирка. Това, както се досещате, е рядкост в рамките на статистическата грешка.

Изводът е, че еротичният капитализъм и глобализацията   трудно приемат клатещо се БМВ-е в крайпътните храсти. По-вероятно е да видите стенещи котки в офиса, отколкото отпечатъци от токчета по тавана на автомобилното купе.

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1053