Разходка из Езерната градина

 

Разходка из "Езерната градина"
Новини
Видео
Радио репортажи
Публикации
Връзки
За контакти
Фото Галерия



Новини / необичайно

05 Декември 08, 00:02
Пиян мечок посегна на полицаи

Двама румънски полицаи бяха сексуално малтретирани  от пиян четиригодишен мечок в националния парк „Пиатра Крайулуи”.  Инцидентът станал преди 3 месеца в окръг  Бачау, високо в Карпатите - съобщава електронното издание „Фън сторис”.

Четиригодишният мечок Кою бил окован в белезници, след като се опитал да изнасили двама униформени представители на реда. Сержант Имре Попеску и младши инспектор Доре Владимиреску отишли на запой при местен лесничей. По някое време шумната компания решила да разнообрази вечерта с циркова дресура. Лесничеят Жоре Халкиреску се хванал на бас, че домашният му любимец, четиригодишен мечок, може да изпие на екс две бутилки домашно приготвена ракия. Халкиреску отглеждал дивото животно в малка пристройка  до лесничейството. Той приучил мечока Кою  от малък да пие високоградусов алкохол: „Мечо е много кротък. Досега не е създавал проблеми. Не знам защо след втората бутилка внезапно изрева и се нахвърли върху сержанта...” – разказва Жоре Халкиреску.

Пияната компания била неприятно изненадана, когато косматият Кою се освободил от  синджира и с едно замахване на лапата скъсал колана на сержант Имре Попеску. В суматохата, докато  гуляйджиите скачали през прозорците на безопасно разстояние от пияния мечок, двамата полицаи били притиснати от Кою в ъгъла. Поведението на мечока било, меко казано, странно: той не се опитвал да нарани униформените служители, а просто размахвал лапи и късал дрехите им.

Когато лесничеят се освестил, в стаята започнало да става страшно... Пияните до козирката полицаи не били в състояние да окажат ефективна съпротива на четирикракия натрапник. Кою ги повалил на пода по корем, след което галантно  се навел да души задните им части: „В този миг си помислих: Това е краят.... този мечок ще ни опозори за цял живот” – спомня си сержант Попеску.

Домакинът, с помощта на останалите от компанията, успял да упои Кою със стреличка сънотворно, секунди преди мечокът да се качи върху полицаите: „Вероятно мечокът е бил разгонен и ракията му е размътила мозъка. Досега такова чудо не бях виждал” – откровено споделя очевидец на случката.

След инцидента четиригодишният мечок бил окован в белезници, тъй като синджирът, на който го държали, се скъсал. Седмица след паметната вечер, двамата полицаи били отзовани от окръг Бачау, тъй като станали  обект на всеобщи подигравки.

Местният полицейски участък е решил да напише протестно писмо до Бриджит Бардо, в което униформените служители ще настояват френската актриса да си прибере мечока-нимфоман: „Ще настояваме и за финансови компенсации... Ако мечокът  беше изнасилил нашите колеги, кой щеше да поеме отговорност за случилото се” – реторично питат смелите румънски полицаи от Карпатите.

 

Виртулният любовник Кнут

Докато мечокът Кою подлага на сексуален тормоз румънски полицаи, друг космат любител на меда се превърна в национален герой. Виртуалният мечок  Кнут  е вече  хит на пазара за еротични компютърни игри в Норвегия. Той изпълнява ролята на смел любовник, който не се спира пред нищо и упорито опустошава чифлиците на нехайните селяни. Правилата на играта са елементари: виртуалният Кнут живее в гората и отвреме-навреме слиза при хората, за да си търси забавления. Необичайното в сюжета   е, че мечокът трябва да извърши полов акт с всички домашни животни, изпречили се на пътя му – за обладана кокошка се дават 3 точки, а за прелъстено прасе - 10. На второ ниво Кнут се изправя пред собственика на чифлика, който има пушка и може да го застреля. Ако хитрият мечок успее да изненада фермера в гръб, се дава бонус от 100 точки. Компютърният специалист Густав Федерсон коментира, че  играта е плод на нечий болен мозък: „Сюжетът е брутален, но явно наследниците на викингите си падат по дет-метъл и мечешки секс...

 Социалният психолог  Лин Едберг е на съвсем различно мнение: „ Всъщност по този начин хората се освобождават от страховете си. „Мечокът Кнут” е любима игра за самотните мъже на възраст между 30 и 35 години.”

 Не ни остава нищо друго освен да възкликнем: Най-добре си е в България, където няма северно сияние и мечокът Кнут не борди из виртуалните чифлици.

 

Валерианова оргия в град Саратов

34-годишната Светлана Ефремовна от руския град Саратов стана местна знаменитост, след като домашният  котарак Тима я остави в безпомощно еротично състояние и тя беше приета по спешност в местна болница. Светлана и приятелката й Вера решили да се почерпят по женски, докато съпругът на г-жа Ефремовна бил в командировка.

Според електронното издание „КрейзиРу”, в късните нощни часове двете млади жени „го ударили през просото”  и бързо навъртяли солидна сметка на импулсен еротичен телефон.   Като допълнение, Светлана и Вера гледали порно и се опипвали взаимно, докато разтушавали с водка и кисели краставички.  Играта загрубяла,  когато на домакинята Вера  й хрумнало да вкара  в  интимните ласки и  сиамския котарак Тима.  Жената  се разсъблякла и намазала с валерианова  тинктура областта около влагалището си. Нищо неподозиращият Тима скочил на канапето, и привлечен от сладостното ухание, започнал да ближе срамните устни на Вера.  Перверзницата изпъшкала сладостно и заявила, че изживяването е несравнимо. За да не остане по-назад, Светлана също намазала вагината си с валерианова тинктура. Тима бързо се прехвърлил на новото място. Но малко преди разюзданата дама да стигне до седмото оргазмено небе, котаракът буквално „изчаткал” и неочаквано я захапал за клитора. Светлана била приета по спешност в болницата. След като я зашили, тя трябвало да признае причината за травмата. Когато съпругът й разбрал какви ги е вършила половинката му в негово отсъствие,  незабавно поискал развод с думите: „Щом като Тима е толкова вещ любовник, ожени се за него”. Ветеринарни специалисти от град Саратов коментират, че котакът е бил буквално упоен от огромното количество валериан /както е известно писаните обожават да душат  уханието на тази билка, предписвана за  нервно  разстройство/.  Д-р Кравчук е категоричен: „Тима е жертва на две перверзни и безскрупулни жени. Той не е съзнавал какви ги  върши...”

 

(Препечатано от вестник „168 часа,  2008 г.)

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.4098