Разходка из Езерната градина

 

Разходка из "Езерната градина"
Новини
Видео
Радио репортажи
Публикации
Връзки
За контакти
Фото ГалерияНовини / ексцентрици

13 Април 09, 17:10
Ах, тази тъмна Индия..

От две години индиецът Пуш Биндра съжителства на семейни начала с... кокошка. Пернатата дама със звучното име Маури му е подарена от старейшините на селото като наказание за разюздания сексуален живот. В края на 2006 година 23-годишният Пуш Биндра е заловен от свои съселяни, докато извършвал насилствен полов акт с няколко носачки в курника на местен  птицевъд. Пред вестник „Хинду Таймс” съседите на похотливия земеделец споделят, че наказанието за изнасилвача на кокошки е повече от справедливо: „Старейшините му забраниха да се задомява за девойка от селото, докато не изкупи греха си. Биндра трябва 4 години да живее на съпружески начала с Маури, за да се убеди сам, че стореното от него е противоестествено и гнусно”.  Набеденият за страшилище на носачките Пуш Биндра обаче е все още далеч от разкаянието. Пред репортер на индийския ежедневник „Хинду Таймс” той твърди, че  3-годишната кокошка е изключително добра съпруга.  Вече спим заедно. Тя обича да гнезди до възглавницата ми. Харесва й, когато я галя по меката перушина...”, категоричен е неуравновесеният земеделец от индийския щат Утаранчал. „Не ясно дали г-жа Маури изпълнява съпружеските си задължения в спалнята и дали  снася редовно яйца, но двамата с Пуш изглеждат щастливи”, твърди анонимен съсед на г-н Биндра.

В прочувствена изповед пред  „Хинду Таймс” 23-годишният мъж споделя, че  от детските си години изпитвал особено влечение към кокошките. „Харесваше ми да ги галя. И днес докосването до перата им ми носи приятна възбуда. Вероятно в миналия си живот съм бил петел. Човек не може да избяга от кармата си.” , философски заключава Пуш Биндра. По думите му, за първи път осъществил полов акт с носачка, когато бил на 13 години: „Влечението беше по-силно от мен.”, категоричен е младият индийски земеделец. Не е трудно да предположим, че вероятно единствената поза от „Камасутра”, която Маури и Пуш практикуват в брачното ложе,  е „бъркани яйца”.

 

Внимание – транссексуален петел!!!

Преди няколко месеца електронното издание на вестник „Ню Делхи” съобщи за мистериозен случай на промяна на пола, регистриран в провинция Западен Бенгал. Местният фермер Кармахар Чанграбадха потърсил за помощ ветеринарни спецалисти, след като открил, че любимата му кокошка буквално за дни се превърнала в.... петел. Необяснимият феномен изумил екипа на професор Партахасарти Гхош. Пред „Ню Делхи” ветеринарният лекар обяснил, че при пристигането си във фермата на г-н Чанграбадха кокошката с необичайно голям гребен все още снасяла яйца. След около седмица този й навик отшумял и тя започнала да скача върху посестиримте си. „Вече не зная какво да мисля. Оказва се, че при кокошките съществува рядък механизъм за естествена промяна на пола,  вероятността за чиято поява е едно на 10 милиарда...” 

За подобен случай съобщава и британският таблоид „Дейли Мирър”. Там са поместили и снимка на бившата кокошка, която за няколко седмици се  превърнала в петел. Тя е собственост на фермер от Йоркшир. Щастлинвецът натрупал цяло състояние при продажбата на скандалните фотографии.

Ако написаното в „Ню Делхи” и „Дейли Мирър” е вярно, то тогава 23-годишният  индийски земеделец Пуш Биндра може някой ден да се събуди до транссексуален петел , вместо до  любимата си  кокошка Маури.

 

Любовта е сляпа

Флиртът с палави носачки понякога води до трагични последици. Преди 5 години 50-годишен мъж от Зимбабве се самоуби, след като съпругата му го хванала да извършва полов акт с кокошка. Новината беше съобщена от агенция Ройтерс в края на 2004 година. 45-годишната Мопу Татаре била привлечена от тревожно кудкудякане в задния двор. „Помислих, че хищник  е влязъл в курника и се опитва да отмъкне носачките ни”, разказала при последвалия разпит в полицията г-жа Татаре. Изумлението й било огромно, когато излязла в задния двор и видяла съпруга си , без панталони и долно бельо,  да извършва отревисти постъпателни движения сред облак от перушина. 50-годишинят Хоро Татаре внимателно придържал в ръцете си диво съпротивляваща се на нагона му кокошка. Хванат на местопрестъплеинето, съпругът не издържал на позора и сложил край на живота си няколко часа по-късно. 

Препечатано от вестник "168 часа", март 2009 г.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.3886