Разходка из Езерната градина

 

Разходка из "Езерната градина"
Новини
Видео
Радио репортажи
Публикации
Връзки
За контакти
Фото Галерия



Новини / необичайно

22 Ноември 09, 22:38
Добре дошли в астралната оргия!

Всеки е имал еротични сънища, но колцина са тези, които осъзнават шокиращия факт, че насън са изчукали колежката и тя знае за това! Американският психоаналитик Джеймс Апълби за първи път от хората на науката повдига въпроса за това доколко реален е груповият секс на сън. Д-р Апълби съвсем не се шегува - оказва се, че 30 от 300 изследвани доброволци, които участват в негов  експеримент в университета Бъркли, са докладвали, че  имат общи  еротични преживявания по време на сън. Анкетираните студенти били разделени на 10 групи, всяка от които е въведена в състояние близко до сънуване с помощта на бинарни звуци. Преди да участват в експеримента, на доброволците са прожектирани кратки откъси от порнографски сцени. Странното е, че след събуждането си около 10% от мъжете и жените са описали идентични еротични преживявания  с представител на противоположния пол. Най-разтърсващ е разказът на 23-годишната студенка Миа Уолфиц: „Срещнах русокосия младеж, с когото се запознах в началото на експеримента при д-р Апълби, на покрива на огромен небостъргач, чийто стени бяха прозрачни и меки като желе. Беше облечен в черен фрак. Пенисът му светеше през панталоните, усещах как вибрира и става все по-голям... Блондинът се приближи до мен и само с едно докосване по рамото ме накара да се подмокря от възбуда....”  В залата, където Миа е приспана от бинарните звуци на д-р Апълби, действително има русокос студент. Той също описва фрагмент от сън, в който обладава Миа на покрива на висока сграда. Двамата разказват, че след събуждането си  имали чувството, че се познават отдавна. Веднага след експеримента станали гаджета...

Интересен е и друг пример, даден от д-р Апълби. В една от експерименталните групи трима доброволци докладвали за участие в групов секс по време на сън. И тримата се разпознали след събуждането, проблемът е, че в оргията имало и няколко непознати персонажи.

Част от опитите на „осъзнато сънуване” , в които целяхме да предизвикаме запомнящи се еротични съновидения  у доброволците, ме убедиха, че „астралният” секс е толкова реален, колкото и физическия”, заключава американският психоаналитик д-р Джеймс Апълби. Според него, всяка нощ милиони хора се съвкупляват мисловно, без да осъзнават този факт. Той е на мнение също, че огромна част от еротичните сънища са дело на личното подсъзнание и нямат пряко отношение към обекти, външни за сънуващия. Съществуват обаче множество изключения, при които сънуването е напълно реален процес на енергиен обмен между две напълно реални човешки същества. В тези случаи, според д-р Апълби, сънищата са спомени от пътувания извън тялото, при които хората общуват в други енергийни системи. При астралните пътувания  човек се моделира изцяло от мислите си. По тази причина, ако в представите му доминират сексуалните желания, той или тя неизбежно  се свързват със същества, които имат нужда от секс. Тогава се появява феноменът „мисловно чукане” в четвъртото измерение. Той е познат на мистиците още от древността. Преди хиляди години  те  определяли подобен тип сексуални актове като „съвкупление с похотливи демони”. През Средновековието окултният фолклор създава понятията „сукубус” и „иникубус”.

 

Сукубус

Според средновековните мистични предания сукубусът е женски демон, който обсебва мъже и се съвкуплява с тях, въпреки волята им. Крайната цел на сукубусът е да изпие мъжката енергия /семенната течност/. Германският писател Хайнрих Крамер в книгата си „Malleus Maleficarum” /”Чукът на вещиците”, 1486/ разказва за случай на обсебен от сукубус мъж в град Бремен. Женският демон го съблазнявал по време на сън и го довеждал до неконтролируема ерекция в присъствието на законната му съпруга. Сукубусът се съвкуплявал с мъжа и пиел семенната му течност. Потърпевшият линеел като есенен лист. Накрая, от полово изтощение,  не можел да ходи и се разболял тежко.

 

Инкубус

Инкубусът е мъжки демон, който съблазнява и обладава жени, като ги обсебва. Чрез кражбата на семенна течност от сукубуса инкубусът забременява нищо неподозиращите съпруги и ги обезчестява насън пред очите на брачните им половинки

 

Реалността на астралния секс

Съвременните изследователи на астралния секс гледат на легедните за сукубус и инкубус като на страховити средновековни приказки. Във всеки мит обаче има зрънце истина. Според д-р  Апълби, човек може всяка вечер да обладава съседката си, без половинката й да подозира за прелюбодеянието. Докараната до див мисловен оргазъм домакиня  ще приеме случилото се като обикновен еротичен сън. Същото важи и за неволния й астрален партньор. На сутринта се събуждаме със спомена за огромна възбуда, без излишни угризения на съвестта, тъй като приемаме среднощният съновидеен секс за обикновена фантазия на подсъзнанието. А всъщност не е точно така.... Чукането си е било съвсем реално, само че в четвъртото измерение.

Подобна опитност е описана и от основателя на сюрреализма – френският поет Андре Бретон. През 1919 година той сънува жена, в която се влюбва. В съновидението си я среща в парижко кафене. Прави див секс с нея в тоалетната.... След две години Андре Бретон наистина среща жена, която изглежда по същия начин. Когато се запознават, тя му казва: „Не помниш ли, че ме изчука в тоалетната?!”

В астралния секс възбудата превръща тялото ви в огромен мисловен полов орган. Проникването е като потъване във водите на океан, а оргазмът – като божие откровение.... Ако утре срещнете колежката, която сте обладали на задна прашка в сънищата си, не се учудвайте, че ви хвърля влажни, похотливи погледи през бюрото....

 Препечатано от вестник "168 часа", октомври 2009 г.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.674